Roger Åbring tillträder som försäljningschef i Sverige

Pressmeddelande / 2019-07-02

Roger Åbring, försäljningschef för Hätälä i Sverige, påbörjade sin nya anställning den andra juli. Han är en erfaren säljare, som haft olika positioner inom livsmedelsbranschen under hela sin karriär.

Den nya försäljningschefen säger att han är entusiastisk inför sitt nya jobb. Det finska företaget Hätälä strävar efter att erhålla en framträdande position på den svenska marknaden, vilket är ett mål han definitivt vill vara med om att uppnå.

”Mitt mål är att kunna sprida Hätäläs egna märkesvaror genom att ha en bred distribution på den svenska marknaden. Vi vill också stärka vår position bland butikskedjornas Private label-produkter.”

Han framhåller att Hätälä kan erbjuda sina svenska kunder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Det finländska företaget har en av de mest moderna fiskförädlingsfabrikerna i Norden. En annan styrka ligger i att Hätälä är ett traditionellt familjeföretag.

Roger anser även att familjeföretaget Hätäläs värderingar är mycket viktiga.

”Det känns fint att få arbeta i ett gammalt familjeföretag som kontinuerligt har utvecklats under åren. Med sin långa erfarenhet har företaget samlat på sig värdefull oersättlig kunskap Jag börjar mitt jobb på Hätälä med stor tillförsikt.”

Roger anger analytisk förmåga och god försäljningsanda som sina främsta styrkor.

”Jag arbetar också gärna självständigt och gillar att ta fram kreativa lösningar som ökar försäljningen. Dessutom har jag stor erfarenhet av att bygga upp långvariga och starka affärsrelationer.”

Innan Roger började på Hätälä arbetade han som kategorichef på Dagab Inköp & Logistik AB. Han ansvarade för inköp av färska och frysta fiskprodukter till Axfoods affärskedjor. Tidigare har han även arbetat som försäljningschef för Gavrielides Foods AB och som internationell försäljnings- och marknadschef vid det irländska företaget Errigal Seafood.

Roger Åbring


Försäljningschef
Tel. +46 722 044 459
roger.abring@hatala.fi

Hätäläs lutfisk finns nu i Sverige

Nyhet / 2019-11-18

Roger Åbring tillträder som försäljnings­chef i Sverige

Nyhet / 2019-07-02

Hätälä lanseras nu på den svenska marknaden

Pressmeddelande / 2019-06-06